sâmbătă, 13 iunie 2015

Protest la Primaria Sectorul 3 - Nu eşti doar un VOT! - 17 iunie 2015, ora 16.30

Protest la Primăria Sectorului 3 pentru nerespectarea promisiunilor electorale și cheltuirea haotică a banului public


Ai crezut in promisiunea “Voi lua decizii numai după consultarea cetăţenilor din Sectorul 3”, dar dupa prima sesizare fără răspuns către Primăria Sectorului 3, sau răspuns pe lângă subiect, ți-ai dat seama că din nou ai fost păcălit?
Ai crezut în mărirea spaţiului verde, dar a trebuit să ieşi în stradă pentru păstrarea spaţiului verde din jurul blocului tău sau din parc?
Ai crezut în reabilitarea gratuită a tuturor blocurilor, dar constaţi cu durere că prioritatea la reabilitare este pe criterii politice şi va mai trebui să mai asculţi alte promisiuni electorale până îţi va veni rândul?
Ai crezut că familia ta va beneficia de una dintre cele 4.000 de locuinţe sociale promise, întrucât din salariul câştigat prin zi lumina de muncă nu-ţi poţi întreţine familia şi plăti chirie sau rate la bancă?
Ai sperat în zadar că strada ta va fi asfaltată şi vei putea ajunge acasă fără peripeţii şi când plouă sau ninge?
Primarul “eu hotărăsc”și ”dacă nu vă convine, mutați-vă în alt sector” susține și retribuie din bani publici cu 450 de lei/per copac, așa-zisa toaletare- ciuntire barbară. Risipa de bani și distrugerea mediului sînt principalele acțiuni ale campaniei ” I love Sector 3”. Același primar venea la întâlnirile din sector, înconjurat de mardejașii săi https://www.youtube.com/watch?v=4sIg4N9cNVY pentru a împiedica punerea în discuție a distrugerii unei mari părți din parcul IOR prin construcția unei săli multifuncționale-tentativă eșuată. Datoria sa către Stat de 45 milioane Euro, o consideră exagerată și ironizează ANAF, fără însă să aducă argumente.
Administratia actuala a Sectorului 3 dă răspunsurilor halucinante când e pusă să dea socoteală pentru risipa de bani către firme prietene: astfel copacii se taie pentru că murdăresc pe jos(duzii) alții nu produc destul oxigen, ”diafragmele” - bordurile acelea de juma de metru sunt fie pentru că mașinile să nu mai intre pe spațiul verde (deși sunt puse peste tot acele borduri, nu doar la margine de trotuar) sau ca aluviunile de noroi să nu mai iasă pe carosabil (s-a turnat pământ pentru a umple acele ”cavouri” roz).
Locurile de joacă trebuie îngrădite cu garduri de 2 m, cele mici nu erau îndeajuns fiind probabil posibil de excaladat de copii în timp ce părinții lor adormeau. Blocurile sunt îngrădite tot cu garduri înalte împotriva boschetarilor..si ultima bombă, atenție:  ”Betonul se macină și produce praf” și pentru asta trebuie înlocuit tot betonul din parcări.
Toate aceste decizii se iau fără consultare, la fel ca si bugetul adoptat în mod ilegal, fără prezentare și dezbatere publică. Scopul unic –sifonare de fonduri către firme potrivite și ce e mai grav cu implicații asupra sănătății noastre – distrugerea continuă ciuntirea coroanei copacilor de către ADP și scăderea drastică a cantității de oxigen respirabil.
Te doare că promisiunile din campania electorală sunt făcute numai pentru a-ți cuceri votul, ca apoi să fie uitate cu desăvârșire? Atunci, VINO alături de noi în data de 17 iunie 2015, ora 16.30 în faţă Primăriei Sectorului 3 pentru a spune răspicat că te-ai săturat de PROMISIUNI ELECTORALE ÎNCĂLCĂTE.

Nu eşti doar un VOT!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu