sâmbătă, 20 iunie 2015

Când vor scapa românii de complexul de sclavie?



Crezi ca parcul IOR este domeniu public si te poti plimba in liniste pe acolo? Nu si de cand este Robert Negoita primar al Sectorului 3! Joi, 18 iunie, un convoi de masini trecea nestingherit prin parc, incalcnd flagrant HOTARIRE 114 din 21/07/2004 a CONSILIUL GENERAL AL MUNICIPIULUI
BUCURESTI, redata in finalul acestui articol.



Mai mult, pe două insule din parc s-a interzis accesul muritorilor de rand. De ce? Ca ca poate celebra nestingheriti Divinitarâtile lor ridicarea unui nou mall, Park Lake. Pe ce teren se ridica acest mall? Evident, pe unul retrocedat din parcul IOR. Mai multe detalii aici: http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Social/Parcul+IOR+si+baza+Spartac+tinte+imobiliare

Cica a venit si presedintele Portugaliei la paranghelia zeiasca, pentru ca investitorul care-si contruieste mall pe  bucata amputata din parcul nostru este portughez. Acum ca stiti si unde se vor duce banii pe care ii  veti arunca cu nesat petrecand in modernul mall, trebuie sa plecam capul si mai jos, eventual 2 m sub pamant si sa ne inchipuim ca si in Portugalia se  plimba autoritatile cu masinile prim parc. Cum, prin parcurile din Vestul  Europei nu a dat nici o masina peste voi? Pai sa vina la noi, popor de sclavi sa incalce orice lege! Si daca ei nu vor sa intre cu  masina in parc, sa insiste domn Primar, sa arate cat e el de Stapan pe sector! 

Va plangeti ca nu mai aveti unde sa va duceti copiii sa faca sport gratuit, pentru ca baza Spartac, teren pe  care se construieste mall-ul,  a fost desfiintata? Vine domn Primar cu solutie: in scolile din sector se dau abonamente pentru Water Park-ul zeitatii sale din Otopeni. Acum, slava spirutului sau antreprenorial buzunarelor voastre vor fi mai goale! 

Si video:
https://www.facebook.com/heracleopatra/videos/1049946795017032/

Surse:
- Metropotam: http://metropotam.ro/La-zi/politicienii-romani-cand-vor-sa-evite-gropile-din-oras-coloana-oficiala-in-parcul-ior-din-bucuresti-art4734522489/
- Facebook- profil Luiza Tamas: https://www.facebook.com/heracleopatra/videos/1049946795017032/



HOTARIRE 114 din 21/07/2004
HOTARIRE 114 din 21/07/2004
PRIVIND INTERZICEREA CIRCULATIEI VEHICULELOR IN PARCURILE SI GRADINILE PUBLICE DIN MUNICIPIUL BUCURESTI
EMITENT : C.G.M.B.


CONSILIUL GENERAL AL MUNICIPIULUI
BUCURESTI

H O T A R A R E
privind interzicerea circulatiei vehiculelor in parcurile
si gradinile publice din municipiul Bucuresti

Avand in vedere Raportul de specialitate al Directiei Inspectie si Control General precum si Expunerea de motive a Primarului General;
Vazand avizele comisiilor de specialitate ale Consiliului General al Municipiului Bucuresti;
Tinand cont de prevederile art. 61 litera “f” din Legea mediului nr. 137/1995 cu modificarile si completarile ulterioare;
In conformitate cu prevederile art. 113 alin.(1) litera “c” si “d” din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice;
In temeiul art. 38 alin. (2) litera “r” din Legea nr. 215/2001 privind administratia publica locala,

CONSILIUL GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCURESTI

H O T A R A S T E:

Art. 1: In parcurile si gradinile publice din municipiul Bucuresti se interzice accesul tuturor autovehiculelor, motocicletelor, a altor mijloace de transport motorizate, a utilajelor, precum si a vehiculelor cu tractiune animala.
Art. 2: Se excepteaza de la prevederile articolului 1:
a) autovehiculele aflate in misiune apartinand salvarii, Ministerului Administratiei si Internelor, Ministerului Public, Ministerului Apararii Nationale, Serviciului Roman de Informatii, Serviciului de Protectie si Paza si Corpului Gardienilor Publici si Pompieri;
b )autovehiculele apartinand administratorilor parcurilor, lacurilor si gradinilor publice;
c) autovehiculelor destinate interventiilor la retele edilitare;
d) autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mica de 3,5 tone destinate aprovizionarii punctelor comerciale din incinta parcurilor si gradinilor publice, intre orele 24.00 – 07.00, numai pe baza autorizatiei de acces.
Art. 3: Autorizatiile de acces prevazute la art. 2 lit.“d” se elibereaza de catre Directia de transport si siguranta circulatiei din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, cu avizul administratorilor parcurilor si gradinilor publice, cu plata unei taxe. Taxa va fi perceputa pentru fiecare parc sau gradina publica si pentru fiecare autovehicul.
Taxa perceputa este de 100.000/zi sau de 1.500.000/luna. Plata taxei se va face la casieria Primariei Municipiului Bucuresti.
Sumele incasate se fac venit la bugetul Consiliului General al Municipiului Bucuresti.
Taxa va fi actualizata anual prin grija Directiei Buget din Primaria Municipiului Bucuresti.
Art. 4: Administratorii parcurilor si gradinilor publice vor instala cu avizul Comisiei Tehnice de circulatie a municipiului Bucuresti, semnalizarea rutiera de interzicere a accesului autovehiculelor conforma cu art.1 si art.2 lit.“d”.
Art. 5: Incalcarea prevederilor prezentei hotarari constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 30.000.000 la 50.000.000 lei.
Constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor prevazute de prezenta hotarare se face de catre Primarul general, primarii sectoarelor si imputerniciti ai acestora.
Art. 6: Prezenta hotarare intra in vigoare incepand cu data de 1 august 2004.
Art. 7: Primarul General al Municipiului Bucuresti, primarii sectoarelor, gardienii publici, precum si persoanele fizice si juridice vor aduce la indeplinire prevederile prezentei hotarari.
Art. 8: Orice alta prevedere contrara prezentei hotarari se abroga.

Aceasta hotarare a fost adoptata in sedinta ordinara a Consiliului General al Municipiului Bucuresti din data de 21.07.2004.



PRESEDINTE DE SEDINTA

Mioara Mantale
SECRETAR GENERAL
AL MUNICIPIULUI BUCURESTI
Dumitru Stanescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu